По традиция предаването започва с рубриката „Здравословно със Силвия”. Водещата

...
По традиция предаването започва с рубриката „Здравословно със Силвия”. Водещата
Коментари Харесай

Дни преди 8-и март в „Дами канят”: съвети за бързо влизане във форма, ефектен грим за празника и много смях с трио Нема к`во

По традиция предаването стартира с рубриката „ Здравословно със Силвия”. Водещата ще разкрие тайните на храните, които бързо ще ни приведат във форма за празника. Тайните си за хубост и здраве, пред нея, разкрива една от най-обичаните носителки на купата Мис България – Маги Вълчанова. Може ли, без да се ограничаваме, да понижим килограмите и сантиметрите, с цел да изглеждаме ослепително в деня на дамата? Пария освен ще намигне по женски, а и ще ни срещне с един от топ-гримьорите в града, който ще ни покаже какъв брой елементарно е да имаме гръмък грим.

Ваня Ламбева от Сдружение „ Дива Земя “ гостува на Юлияна Дончева, с цел да опише за самодейностите и дейностите на организацията с не-стопанска цел, която реализира активност в социална изгода. „ Дейността на Сдружение „ Дива Земя “ е многообразна. Работим в подпомагането и развиването на надарени деца, поддържата на монументи на културата и други обекти. Имаме изследователска активност, организираме учебни просветителни стратегии в региона на развиването на личностните умения и подкрепяне на реализацията на личността. Извършваме действия по осведоменост, по отношение на здраве и профилактика на заболяванията.

Съдействаме, организираме и осъществяваме действия за основаване на по-добра обществена, витална и околна среда.” – споделя госпожа Ламбева в навечерието на 8-и март.

Ива Екимова разкрива тайната на черната роза в компанията на гостенката си Александра Микова. В началото на предишния век от цяла Европа, невероятното цвете растяло единствено у нас. Според легендата, персонално Хитлер изискал да се намери черна роза, с цел да постави венец от редките цветя на гроба на убития в Чехия непосредствен негов другар. След доста и несполучливи опити, най-сетне съумели да намерят цветето в Балчишката ботаническа градина. Именно това поверие въодушевява известния български академик Неделчо Гоговски да сътвори неповторимата черна роза. През 70-те години на предишния век той към този момент има 18 селекционирани сортове рози, посрещнати доста добре, както от научните среди, по този начин и от хората, търсещи и купуващи цветя. Екзотичното цвете от Метаноа бързо се трансформира в изтънчен и мечтан подарък за всяка дама, както и удостоверение за безрезервност и обич.

Най-нашумелите момчета в града Калин Кирилов, Георги Николов и Иван Петров - Венсан от стенд-ъп комеди Нема к`во сядат на диванчето пред Юлияна Дончева и Ива Екимова, с цел да разкрият най-смешните истории при срещите си с публиката. Поредния брой на предаването „ Дами канят” ще се излъчи на 4-и март, неделя, тъкмо в 10.00 единствено по Code Fashion TV.

„ Дами канят”, както и всички излъчвания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а към този момент и в цяла Европа, с помощта на Intelsat 904 45.0 и, несъмнено, 24 часа, 7 дни в седмицата, в уеб страницата на медията http://tv.codefashion.bg/.”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР