По традиция NOVA ще излъчи най-престижните български музикални награди на

...
По традиция NOVA ще излъчи най-престижните български музикални награди на
Коментари Харесай

Музикалните награди на БГ Радио в ефира на NOVA на 5 юли

По традиция NOVA ще излъчи най-престижните български музикални награди на 5 юли от 22:20 ч. , ден след провеждането им на 4 юли. В неделната вечер феновете ще имат опцията да видят кои са огромните спечелили в деветте категории, определени напълно от слушателите на БГ Радио, както и да се насладят на най-новите български поп и рок шлагери. Водещ на блестящата гала ще бъде актрисата Милица Гладнишка, a хазаин още веднъж е град Пловдив.

„ Поканата да бъда водеща на церемонията се оказа страховит подарък за рождения ми ден. За мен е огромна чест, тъй като през годините БГ Радио се бори през годините да разпространява и утвърждава новата българска музика. Специално на тази гала ще бъдат показани 10 нови части, а сцената ще бъде превъзходна “, показа Милица Гладнишка в.

Очарователната актриса бе водеща и на миналогодишните Награди „ NOVA поддържа българското кино “, част от дълготрайната акция на NOVA в поддръжка на българското кино произвеждане. Като извънреден медиен сътрудник на Годишните музикални награди на БГ Радио, излъчването им в народен ефир е поредна стъпка към популяризирането и на българската музика, посредством мултимедийната платформа на NOVA.

„ Едно от нещата, с които Наградите на БГ Радио се отличават и се е трансформирало в наша запазена марка, е представянето на чисто нови песни, които незабавно се трансформират в шлагери. На нашата сцена се раждат частите, за които приказваме през цялата година до идващите награди “, описаха водещите на предаването  „ Стартер “ – Симо и Боги тази заран за.

По време на 18-тата церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио за първи път новите си песни ще показват: Ицо Хазарта, Миро, Виктория, Поли Генова, 4Magic, DARA, Любо Киров, Стенли, ALMA и Графа. На сцената на Античния спектакъл ще се качат още: Pavel & Venci Venc’, Михаела Маринова и доста от обичаните лица на българската аудитория, а дует Ритон ще получи оценката БГ Вдъхновител на името на Ана-Мария Тонкова.

Не пропускайте Музикалните награди на БГ Радио на 5 юли, неделя, в 22.20 ч. по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР