По традиция май месец е времето на абитуриентите. Тази година

...
По традиция май месец е времето на абитуриентите. Тази година
Коментари Харесай

В сезона на абитуриентите: Атракция, стил и дързост

По традиция май месец е времето на зрелостниците . Тази година дванадесетокласниците имаха шанс и се разминаха с дъжда, който нормално не пропуща точно дните около баловете.

Така зрелостниците имаха опция да създадат своето публично дефиле в другите градове на страната, без да ги вали.
 Българска телеграфна агенция
И тази година не липсваха няколко абитуриентски изцепки , само че стилът и положителният усет доминираха.

Несъмнено момчето, което се трансформира в сензация в мрежата за няколко дни, е Марк Манчев от Кюстендил . Младежът реши да отиде на бала си единствено по... халат и чехли . Той показа, че това „ облекло “ в действителност не му излязло доста на ниска цена, само че пък за сметка на това му било комфортно през цялата вечер.

След „ халатената визия “ различен зрелостник също се подрежда в ТОП 2 в класацията измежду атракциите на тазгодишните балове. Това е Рашко от Пловдив. Той реши да се появи със златна колесница . Това се оказа подарък от фамилията му, което дало 150 лева за разходката с каляска.
 БГНЕС
Всъщност лъскавото возило се е употребило и предходни години от зрелостници, които вземат решение да дойдат на бала си по гръмък метод. Обикновено до момента девойки са избирали каляската, като са влизали в ролята на принцесата на бала. Този път.... реши да е принцът.



В Пловдив всяка година могат да се видят забавни визии на зрелостници. Рашко сподели, че и този път немя да е изключение. Интересна атракция беше абитуриентка, която направи усещане не толкоз с дръзновен тоалет, колкото с идването си. Младото момиче беше избрало да пристигна с цяла група въоръжени с автомати.

Пред Новотела и пред хотел " Тримонциум " в Пловдив, по традиция, дефилираха още доста зрелостници, като в една от вечерите гвоздеят на програмата бе абитуриент, който дойде със... зелен трактор. Интересен метод на поява, която няма по какъв начин да те остави неусетен от всички. А и класната няма по какъв начин да те пропусне.



Освен радостните изцепки, в Пловдив, усещане направи и момиче, което реши да отиде на бала си с национална носия и гайдари.



Петя Вулджева избра да покаже фолклора и националните претекстове на фона на всевъзможни други разновидности. Това не е инцидентно, защото тя е родом от Родопите и е закърмена с националните обичаи и традиции.

В София , през последните няколко години, зрелостници започнаха да се събират пред храм-паметника „ Св. Александър Невски “ малко преди да отидат на формалната вечеря в ресторанта. Този път също не пропуснаха.
 БГНЕС
Зрелостниците бяха „ заредени “ с димки, които оцветиха пространството към катедралата. Разбира се, това е отлично място и за изработката на доста фотоси, даже цели фотосесии.

Стилни зрелостници имаше също по този начин и в доста градове от страната, измежду които - Бургас, Варна, Сандански, Хасково, Исперих.. . Тази година усещане направиха ярките цветове на роклите на девойките.

Много от момчетата бяха заложили на спортно-елегантна визия, като някои от тях избраха да бъдат и по-стилни, залагайки на елегантни костюми.
 БГНЕС
На някои от колите , пренасящи зрелостници, можеше да бъде забелязан вместо регистрационен номер табели с надписи – „ АБИТУРИЕНТИ “ и „ Отивам на бал “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР