По традиция Манчестър Сити се превърна в клуб, който привлича

...
По традиция Манчестър Сити се превърна в клуб, който привлича
Коментари Харесай

Манчестър Сити пусна на пазара двама свои бранители

По традиция Манчестър Сити се трансформира в клуб, който притегля играчи, само че в този момент е време и за разлъка с някои от не до там обичаните състезатели на Хосеп Гуардиола. Times твърди, че испанецът е пуснал на трансферния пазар двама свои бранители - Олександър Зинченко и Нейтън Аке.

Украинецът кара към този момент 6-та година на „ Етихат “, само че ролята му в отбора продължава да е второстепенна, като постоянно той играе на разнообразни позиции, с цел да попълня празнините в състава на „ жителите “. Изглежда обаче е пристигнало време да напусне, като се счита, че Арсенал има най-сериозен интерес към него.

Нидерландецът пък съумя да стигне до националния тим на страната си, когато заигра за Борнемут сред 2016-2020 година, въпреки преди този момент в Челси да бе дълбока запаса. Сити в следствие заплати за него €45,3 млн. и се очакваше да образува партньорство с Рубен Диша в сърцето на защитата, само че вместо това стана запаса на Аймерик Лапорт и Джон Стоунс. Засега няма информация накъде би поел за идващия сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР