По традиция и този октомври ЕРП Север ще предложи на

...
По традиция и този октомври ЕРП Север ще предложи на
Коментари Харесай

ЕРП Север даде старт на своите програми за професионално обучение на ученици и студенти

По традиция и този октомври ЕРП Север ще предложи на гимназистите и студентите в Североизточна България своите стратегии „ Млад електромонтьор “ и „ Програма за стипендианти “. Превърнали се през годините в годишна акция, ориентирана към придобиването на професионални умения в областта на енергетиката, стратегиите оферират на младежите незаменимата опция да се потопят в действителна работна конюнктура и да черпят познания от най-хубавите специалисти в сектора.

„ Млад електромонтьор “ е насочена към възпитаници от 12 клас, завършващи паралелки с електротехнически профили, а Стипендиантската стратегия на ЕРП Север – надлежно към студенти III и IV курс специализиращи в региона. Програмите са отворени за интервал до осем месеца и оферират гъвкаво работно време, съобразено с образователната претовареност. Целта им е да затвърдят желанието на младежите за кариерно развиване по изучаваната от тях компетентност. За това с изключение на придобиване на на практика опит, стратегиите плануват и финансов тласък за участниците, а най-добре представилите се ще получат опция за реализация в компанията.

Повече информация всички заинтригувани могат да получат на или на телефон 0885 966 595.

 

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР