По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с за здраве

...
По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с за здраве
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Смисълът в предизборната надпревара е в това кой може да носи отговорност и да променя живота на хората към по-добро

По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си акция с за здраве и благоденствие на жителите на габровска област.

Водачът на листата Томислав Дончев акцентира, че смисълът от предизборната конкуренция би трябвало да бъде в това кой ще носи отговорност и кой ще трансформира живота на хората за по-добро. „ Ако липсва тази цел, конкуренцията няма смисъл. Точно в този миг България има потребност от мъдрост, умелост и грижа за хората ”, сподели Томислав Дончев.
 Бойко Борисов: Не знам кое е сполучливо на това служебно държавно управление на Радев? Бойко Борисов: Не знам кое е сполучливо на това служебно държавно управление на Радев?
Четирите гласа на ГЕРБ в Централната изборна комисия даде обещание на " Демократична България " експремиерът Бойко Борисов, откакто преди д...

Той беше безапелационен, че Габрово и габровска област заслужават почтено посланичество. „ Горд съм, че съм част от този тим, който е потвърдил, че може - и в специалността си, и в политиката, и най-важното е, че всеки един е част от общността в габровска област, тъй като и най-опитният и най-умният, който не е в непрестанен контакт с хората, не познава техните болки и потребности, не може да бъде потребен ”, сподели Томислав Дончев.  

След Томислав Дончев в листата се подрежда Невена Минева – заместник-кмет на Габрово, депутат в 45-тото Народно събрание, регионален шеф на област Габрово, правист по обучение. Следват Николай Сираков – депутат, преди този момент - регионален шеф, ръководител на Общински съвет-Габрово, кмет, заместник-кмет и секретар на Община Габрово; Атанас Атанасов от Севлиево – икономист по обучение, работи в огромна севлиевска компания като инженер по индустриална успеваемост и като 5S lean специалист. Пета е Жасмина Лазарова от Трявна, която е инженер по превоза, началник на началниците на железопътните гари в региона на Регионален център Горна Оряховица. Шеста е доктор Теодора Мъглова, която беше отличена като доктор на годината за област Габрово. Д-р Мъглова е общински консултант в Дряново, доктор – педиатър. Седма в листата е Даница Янакиева - най-младият общински консултант в Общински съвет – Габрово, на 24 години, Завършила е Национална и районна сигурност и две студентски практики по Еразъм+, участник в публични и доброволчески дела и начинания. Осми е десният политик от квотата на Съюз на демократичните сили Веселин Данчев – общински консултант, инженер по обучение, бизнесмен. 

„ Повечето партии и обединения в листите си имат за водачи хора, спуснати от централите им, които след това доста рядко виждаме в Габрово и доста рядко жителите могат да разчитат на директен контакт с тях и на отбрана на техния интерес, по тази причина смятам, че нашата процедура с листа от локални хора е доста по-полезна за жителите на област Габрово, разяснява регионалният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов след регистрацията на претендентите за народни представители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР