По традиция, финалът на конкурса ще премине в три тура.

...
По традиция, финалът на конкурса ще премине в три тура.
Коментари Харесай

16 красавици ще се борят за титлата Мис България

По традиция, финалът на състезанието ще премине в три тура. За спечелването нa корона ще се борят 16 девойки определени от 16 български града. Тази година сцената на Мис България ще се трансформира в необикновено прет-а-порте дефиле. Красавиците ще дефилират предпремиерно с определени модели от сбирка ПРОЛЕТ-ЛЯТО ’22 на марката DiKa - общоприет спонсор на тазгодишното издание на състезанието. DiKa e българска фешън марка с над 25 години история на пазара.

От 2017г. тя е част от Е Миролио Груп – световен водач в текстилната промишленост. Марката продължава своето динамично развиване, с цифрово и физическо наличие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия. Колекцията, която ще забележим, отдава респект на достоверното ДНК на марката, като открива неразривна последователност сред минало, настояще и бъдеще. ПРОЛЕТ-ЛЯТО ’22 преоткрива иконичните за DiKa модели: женствени рокли и съвършено скроени костюми за стилната жена на днешния ден. Водещите цветове са тропическо розово и синя птица. Красивите финалистки ще излязат и с бански костюми, предоставени от Перфект Ленджъри, както и с блестящите вечерни рокли на Мира Вижън. Обувките са подсигурени от Сара Пен. Красивият свършек на визиите на девойките е в ръцете на Профейс, а прическите са поверени на корифеите от Кристиан оф Рома. За положителното въодушевление в залата ще се погрижат прелестни реализатори, измежду които Владислав Славов и Цвети Радойчева.

Водещи на блестящата гала ще бъдат Боряна Баташова и Атанас Михайлов. Подготовката на финалистките ще премине в два стадия, първо участничките ще се поглезаят в уюта на планината в луксозния Гранд Хотел Банско, а по-късно техен хазаин ще бъде елегентният Интерконтинентал София. През цялото време за положителната форма на участничките ще се погрижат водачите от Pulse Fitness & SPA, а за сияйни кожа и коса доктор Каляшева и продуктите от Мерц Специал. Победителката ще бъде определена от блестящо жури и ще показа България на влиятелния конкурс „ Мис Планет “. Тази година в журито ще се включат две носителки на короната – Наталия Гуркова и Венцислава Тафкова. Всички участнички ще получат първокласни дарове от спонсорите на събитието. Благодарим на Reaction, бижута Gant, Plurial, Regulatpro Hyaluron и HYAcorp
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР