По традиция днес се боядисват яйцата за Великден. Глория и

...
По традиция днес се боядисват яйцата за Великден. Глория и
Коментари Харесай

Глория боядиса яйцата за Великден, Черната Златка омеси чуден козунак СНИМКИ

По традиция през днешния ден се боядисват яйцата за Великден. Глория и Златка Димитрова съблюдаваха този бит.

Поп фолк певицата Глория към този момент е боядисала яйцата за Великден. Тя е заложила на общоприета техника на боядисване на великденските яйца, излиза наяве от фотография, оповестена в профилите й в обществените мрежи Инстаграм и Facebook.

" Направени с обич! ", написа примата на фолка към фотографията, на която виждаме лъскавите великденски яйца, които са сложени в стъклен кош.

Малко преди да покаже боядисаните яйца, певицата показа фото от храма на Преподобна Стойна в Златолист. Любопитно е описанието, което Глория е написала към фотографията си.

" Защо вярата лекува?! Когато имаме вяра или когато се молим, ние се свързваме с една неизчерпаема, зряла, вътрешна мощ. Ако отделяме към 5 минути дневно за молитва или положителна изобретателна визуализция, което е половин % от времето, през което сме будни, можем да се радваме на свят цялостен с чудеса. Защото същинското великолепие е смирено, а искрящото здраве черпи сили най-много от хармонията ", написа поп фолк певицата към фотографията си, на която позира на въжената люлка, завързана на Вековно дърво в двора на църквата " Свети Георги ".

Светли Великденски празници пожела Глория на феновете си, които не пропуснаха да отбележат, че обичаната им певица наподобява зашеметяващо.



Плейметката Златка Димитрова се разсъни рано на Велики четвъртък, за да разкаже в народен ефир по какъв начин се приготвя за Великден.

" Този празник го свързаме с хубавите фамилни моменти. Ние сме станали от доста рано сутринта, с цел да боядисаме част от яйцата ", сподели Златка Димитрова в ефира на " На кафе ".

Неотлъчно до Злати беше и порастналият й наследник - Миро, който показа, че не му се занимава да боядисва яйца.

" В нищо няма да оказвам помощ ", сподели още 6-годишният Миро.



Черната Златка показа, че постоянно боядисват великденските яйца в общоприети цветове.

" Предпочитаме обичайното боядисване на яйца. Агнешкото ще бъде неизменима част от трапезата ни. Майка ми е доста добър кулинар и тя ще го подготви. Тя от доста дребна ме научи да сготвям и да бъда стопанка. Майка ми е прелестен човек ", сподели плеймейтката.

Златка Димитрова показа домашно изпечен козунак, а панелистите на Гала останаха впечатлени: " Тръгваме към Бургас! ", сподели Дарин Ангелов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР