По традиция Черният петък във Великобритания започна с опашки, надпревара

...
По традиция Черният петък във Великобритания започна с опашки, надпревара
Коментари Харесай

Невиждани опашки на Черният петък на Острова

По традиция Черният петък във Англия стартира с опашки, конкуренция за понижени артикули и блокирали уеб сайтове за извършване на покупки, видяха от „ Метро “.

Опашки имаше пред веригата "Теско " в Нюкасъл, а уеб страницата на Debenhams се срина още в ранните утринни часове, оповестява „ Новини Лондон “. По предварителна информация 42% от британците ще се възползват от пониженията през днешния ден, 22% от тях ще пазарят дарове за идните празници, а 25% от поданиците на кралицата ще пазят силите си за Cyber Monday, сочи изследване на KPMG.

Съветът на експертите и тази година е, добре да погледнете цените на продуктите, които сте набелязали, тъй като може да се окаже, че са кардинално на същата цена, а не са понижени единствено през днешния ден. През миналата година на „ Черния петък “ британците са похарчили над 2,4 милиарда паунда за покупко-продажби в магазини или онлайн. Според изследването на KPMG промоционалният интервал е желан от по-младите консуматори, като 75% купувачите са на възраст сред 18 и 24 години, спрямо 36 на 100 от 45 до 54-годишните, а единствено 24 на 100 от над 55-годишна възраст.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР