По този повод тя сподели и кадри от рождения ден

...
По този повод тя сподели и кадри от рождения ден
Коментари Харесай

Честито! Джена спретна 7-и рожден ден на сина си

По този мотив тя показа и фрагменти от рождения ден на сина си. Певицата поздрави феновете си по случай днешния ден, като не пропусна да означи, че децата са всичко на този свят. Снимките разкриват част от специфичния празник на порасналото ѝ момче. Малкият Наки, както очевидно го назовават вкъщи, към този момент е на 7 и по всичко проличава, че си има един тим приятелчета.

        View this post on Instagram                      

A post shared by DJENA (@djena_official_bulgaria)

Тематична торта в жълто и зелено бе център на празничните фрагменти, а поради професионалното развиване на цялото семейство барабаните на върха ѝ като че ли са изцяло оправдани. Празникът събра Джена и мъжа ѝ в цялостен комплект. Макар дъщеричката ѝ да не се вижда в лице, въпреки всичко излиза наяве, че безусловно е “хвръкнала ” в последните месеци и към този момент е малко осъзнато момиченце.

        View this post on Instagram                      

A post shared by DJENA (@djena_official_bulgaria)

Баткото пък пораства като копие на майка си и доста припомня за нея от по-ранните ѝ години на музикалната сцена. Така 7-ият му рожден ден бе маркиран и в Инстаграм с няколко фрагмента. Феновете на изпълнителката побързаха да я поздравят и не пропуснаха да ѝ пожелаят здраве и фамилно благополучие. С Наско Стоев-младши са дружно от относително дълго време и към този момент си имат две поотраснали деца.

Автор: Инстаграм

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР