По този начин те изразиха протеста си срещу факта, че

...
По този начин те изразиха протеста си срещу факта, че
Коментари Харесай

Френски природозащитници нападнаха голф игрища

По този метод те показаха митинга си против обстоятелството, че до момента в който в цяла Франция се организират акции за икономисване на водата и тук-там има съществени ограничавания, игрищата за голф – за разлика от жителите - са освободени от задължението да не употребяват водата за поливни потребности.

Групата се насочи към обекти покрай град Тулуза, наричайки голфа „ промишленост за свободното време на най-привилегированите “.

Докато в най-засегнатите общини жителите не могат да поливат градините си или да мият колите си, голф игрищата заобикалят националните ограничавания. Облекченията в полза на голфърите провокираха разногласия, защото 100 френски села нямат питейна вода. Но чиновниците в голф-индустрията се тревожат, че без вода тревата за три дни ще почине.

„ Голф игрище без зелена ливада е като ледена пързалка без лед “, споделя Жерар Ружие от Френската федерация по голф пред уеб страницата France Info и прибавя, че в случай че голф игрищата в страната затворят, 15 000 души ще останат без...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР