По този конкретен случай не съм получавал никакви информации, докато

...
По този конкретен случай не съм получавал никакви информации, докато
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев за случая Гебрев: Българската държава се провали

По този съответен случай не съм получавал никакви информации, до момента в който съм бил президент – нито устно, нито в отчети. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия президентът (2012 – 2017 година) Росен Плевенлиев във връзка случая "Гебрев ".

Провалите в тази ситуация на българската страна са най-малко два – години по-късно към момента сме в сфрета на версиите, а и когато имаме опит за ликвидиране на семейство, институциите са длъжни да се намесят и да търсят отговорност, както направи английските институции при случая "Скрипал ", съобщи той.

Това несъмнено е неуспех, ние към момента се въртим в някакви версии. Трябва да имаме работещи институции, които могат да употребяват целия запас освен на България, а и международения запас, за решение на сходни проблеми. Вижте проблема КТБ, вижте банкрута на банките през 90-те години – със страдание би трябвало да кажем институциите са длъжници на българските жители от позиция на огромната тематика за правдивост. Хората желаят да видят успеваемост, разяснява Плевнелиев.

Трябва да намерим причинителите, да го сложим пред закона и да намерим пояснение за случилото се, сподели още Росен Плевнелиев във връзка със случая "Гебрев ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР