По този конкретен случай, като държавен глава, не съм получавал

...
По този конкретен случай, като държавен глава, не съм получавал
Коментари Харесай

Плевнелиев със странни признания за отравянето на Гебрев през 2015-а

По този съответен случай, като държавен глава, не съм получавал никакви отчети, информации или устни диалози, в които някои да пристигна и да ми каже за нещо такова. Заявявам го най-отговорно. Тази изненадваща версия изрече в " Здравей, България " предходният държавен глава Росен Плевнелиев по отношение на проблема с отравянето на Гебрев. 

``
реклама

" В този случай неприятното, или неуспехите на българската страна, са най-малко два. Едното е, че през днешния ден, 4 години по-късно, ние сме още в подозрение на версиите. Институцията дължат свършена работа. Когато имаме опит за ликвидиране на семейство, институциите са длъжни да се намесят и да търсят отговорност ", съобщи Плевнелиев.
 



" 2015 година даже и медиите са писали за проблема. Моето пояснение на всичко обаче е доста по-елементарно. Ние към момента, за жалост, би трябвало да кажем, че институциите са длъжници на българските жители, от позиция на справедливостта. Подкрепям, че държавното управление и основния прокурор излязоха по това дело. Хората желаят успеваемост ", сподели той.

" Спомнете си, по мое време имаше терористичен акт. Тогава в едно необятно следствие, ние показахме, че можем да действаме. Трябва да кажем пред очите на целия български народ всичко по всеки проблем. Институциите въпреки всичко не са довели нещата до правдивост. В  съответния случай имаме мотив да кажем, че не сме стигнали до дъно и не сме решили проблема. Българските институции създават доста повече подозрения, в сравнение с резултати ", добави Плевнелиев, който 5 години оглавяваше една от най-важните български институции.

" Костинброд беше една поредна предизборна операция. Трябва да се поучим от англичаните и да сме потребни на българските жители " ", приключи той
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР