Водещ британски учен по COVID загина при инцидент с велосипед близо до езерото Гарда в Италия

...
По това време тя беше на почивка с партньора си
Коментари Харесай

По това време тя беше на почивка с партньора си и получи катастрофални наранявания, въпреки че носеше каска.

Г-жа Боди беше водещ учен по здравни данни на номер 10 и работеше като държавен служител от дипломирането си в университета в Кеймбридж през 2019 г.

Според нейния LinkedIn тя стана мениджър на здравен екип на номер 10 през декември 2022.

Семейството й каза в изявление: „Сузана живее пълноценно и беше постигнала толкова много през краткия си живот. Тя натъпка повече в живота си, отколкото бихте си помислили, че е възможно.

„Тя беше най-прекрасният, най-добрият човек, който винаги вдъхновяваше и се грижеше за другите и беше обожаван от всичките си много приятели. Тя ще остави най-голямата дупка в нашето семейство и това на Роб, нейния много обичан партньор.

Дълъг COVID: Необичаен случай посинява краката на мъж след 10 минути на изправяне

„Тя беше най-прекрасната дъщеря, сестра, внучка и приятел, които някога бихте могли да пожелаете, и споменът за нея ще продължи да ни вдъхновява във всичко, което правим.“

И г-жа Боди, и нейният партньор се смятаха за опитни колоездачи, току-що завършили обиколка на Доломитите и трябваше да се върнат в Обединеното кралство тази седмица.

Изображение: езерото Гарда. Снимка: AP

Говорител на Даунинг стрийт каза: „Сузана беше невероятен учен, вдъхновяваща спортистка, обичан и уважаван колега и приятел на тези на номер 10 и много други в държавната служба.

„Мислите ни са със семейството й в този труден момент.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР