По това време миналата година Леонардо ди Каприо попадна в

...
По това време миналата година Леонардо ди Каприо попадна в
Коментари Харесай

Една история за сините очи на Леонардо ди Каприо, изненадани очевидци и един италиански пир с приятелката му

По това време предходната година Леонардо ди Каприо попадна в заглавията със избавяне на човешки живот (), по тази причина и не се учудваме, че в навечерието на новата 2021 артистът се е отдал на подобаващ гуляй.

Миналият четвъртък носителят на „ Оскар “ е изненадал очевидци с покупките си в Бостън, където е пазарувал дружно със своята половинка – актрисата Камила Мороун . Заедно с още една жена двамата са посетили тамошния италиански супермаркет Table Mercato, където са закупили солидно количество артикули за новогодишната вечер , научава от историите на разчувствани очевидци.
 Цитати на Леонардо ди Каприо  Цитати на Леонардо ди Каприо  Цитати на Леонардо ди Каприо  Цитати на Леонардо ди Каприо
„ Не можехме да повярваме какъв брой доста пазарят. Даже нямаше по какъв начин да се наредим с всички тези техни неща на касата “, споделя Кейтлин О'Дрискол, която е пазарувала в магазина с приятеля си, когато там влизат Ди Каприо и Мороун. Според информацията в измежду покупките на компанията са били „ паста, сосове, бисквити, домашно приготвени картофени чипсове, конфитюр от смокини и други хладилни продукти “ – почтени за същински италиански гуляй!

Докато 23-годишната Камила преглежда печивата, О'Дрискол съумява да ѝ ги предложи. „ Казах ѝ, че всичко там е толкоз положително, няма нищо неприятно “, споделя О’Дрискол, която отбелязва още, че Мороун е „ красива “ .

Кейтлин О'Дрискол твърди, че 46-годишният артист е бил облечен в суичър с качулка и яке с черна шапка и черна маска, а когато се готви да излезе от магазина, моли Мороун да вземе малко сладкиши.

„ Той безусловно сподели на приятелката си: „ Ето моята кредитна карта, развихри се и се увери, че ще вземеш малко каноли “, а той се върна и се качи в задната част на колата “, спомня си О’Дрискол. „ Той имаше най-сините очи, които съм виждал през живота си. “

Десертът каноли обаче е бил привършен около новогодишните празници, по тази причина групата залага на нуга, импорт от Италия.

На служителката във въпросния магазин Марта Тръвчинска ѝ лишава известно време, с цел да разпознае Ди Каприо, който я моли за количка. „ Само си припомням, че видях тези очи от „ Титаник “! “ , споделя тя за изданието. „ В последна сметка натовариха толкоз доста неща, че едвам съумях да ги сграбчи едновременно. “

Ди Каприо и Мороун „ несъмнено бяха близо един до различен “, спомня си Марта, само че отбелязва какъв брой „ непринудена и спокойна “ е била двойката, до момента в който преглежда магазина. „ Те несъмнено се опитваха да не притеглят внимание “ , споделя тя.

 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2021-ва на Edna.bg! На фокус
Джен Ройл, собственичката на Table Mercato и прилежащия ресторант Table се намира в кухнята, когато артистът пазари, и остава с разрушено сърце, щом схваща, че няма задоволително каноли за Ди Каприо. „ Беше последният ден от годината и бяхме затрупани с храна за изпращане “, споделя тя пред People. „ В един миг просто би трябвало да кажем на хората, че съжаляваме, само че няма повече! “

Ройл признава, че не е очаквала клиент на кварталния магазин да бъде едно от най-големите имена в Холивуд. „ Хората идват и купуват храна, поръчват и я взимат “, споделя тя и признава, че е по-загрижена да се грижи за елементарните хора от квартала. „ Опитваме се да се отнасяме към всички като към звезда. “

Ди Каприо към този момент е забелязван към Бостън няколко пъти, откогато идва в града за фотосите на кино лентата “Don't Look Up” . В лентата на Адам Маккей вземат участие още Мерил Стрийп, Ариана Гранде, Тимоти Шаламет, Матю Пери, Кейт Бланшет и още звезди.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР