По това време миналата година кралското семейство се подготвяше за

...
По това време миналата година кралското семейство се подготвяше за
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън даде предупреждение с четири думи на принц Уилям преди коронацията, казва четец по устни

По това време предходната година кралското семейство се приготвяше за едно от най-големите и значими събития от десетилетия - коронацията на крал Чарлз.

Месеци на обмисляне отидоха в специфичния мотив, с цел да бъде съвършен празник, без никакви пречки. Освен Чарлз и кралица Камила, принцът и принцесата на Уелс изиграха основни функции в огромния ден предишния май - и те също явно желаеха коронацията да протече безпрепятствено.

И съгласно читател по устни, Кейт е отправила обезпокоително предизвестие с четири думи на принц Уилям преди церемонията, с цел да избегне евентуална неточност. Това стана, когато двойката дойде в Уестминстърското абатство с децата си принцеса Шарлот и принц Луи и се причисли към процесията преди коронясването на крал Чарлз и кралица Камила.

И двамата носеха публични тоги с Кейт в нейната впечатляваща тога на Кралския викториански медал, до момента в който Уилям носеше мантията си на Ордена на жартиера. Камерите уловиха момента, в който двойката се подреди в очакване да зап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР