По-топло от обичайното ще се задържи времето и днес. Облачността

...
По-топло от обичайното ще се задържи времето и днес. Облачността
Коментари Харесай

По-топло от обичайното ще се задържи времето и днес

По-топло от нормалното ще се задържи времето и през днешния ден. Облачността ще е променлива, по-значителна в утринните часове, само че вероятността за превалявания е дребна, а след обяд от запад ще понижава до най-вече слънчево време.

Вятърът в цялата страна ще се ориентира от север-североизток, ще е слаб. Температурите едва ще се намалят, само че ще се задържат по-високи от нормалните за октомври: минималните ще са сред 12° и 17°, а оптималните - сред 24° и 29°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, намаляваща към края на деня до незначителна. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури: 23°-25°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, намаляваща след обяд до най-вече слънчево време. Ще духа до сдържан северозападен, по билата мощен югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад. Максимална температура на височина 1200 метра към 20°, на 2000 метра - към 11°.

Във вторник ще се задържи топло за втората половина от октомври с минимални температури сред 10° и 15° и оптимални - сред 23° и 28°. В сряда вятърът ще е от юг-югозапад, температурите ще се покачат с 2-3 градуса.

От запад облачността ще се усилва и вечерта тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд. От запад облачността ще се усилва и вплътнява и вечерта тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд. В четвъртък ще доминира облачно време и основно в часовете преди обяд тук-там ще превали.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР