По-топло и с по-високи температури ще бъде времето в Пловдив

...
По-топло и с по-високи температури ще бъде времето в Пловдив
Коментари Харесай

По-топло време в Пловдив днес, вятърът и валежите спират


По-топло и с по-високи температури ще бъде времето в Пловдив през днешния ден, по отношение на през вчерашния ден. Сутрешните стойности ще бъдат сред 5 и 8 градуса, а след обяд се чака слънчево време с температури до 13-14 градуса. 

Над Западна и Централна България ще бъде най-вече слънчево, до момента в който над източните региони ще се задържи облачно, на обособени места, основно в Югоизточна България, ще превали дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България от север-северозапад. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, в източните региони 4°-6°. Максималните температури ще са сред 8° и 13°. В София минимална - към 0°, оптималната - към 9°.

Над планините от Западна България облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Над останалите планински масиви ще е най-вече облачно и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 3°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, основно по южното крайбрежие с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР