По тиксото, с което била облепена главата на убитата 7-годишна

...
По тиксото, с което била облепена главата на убитата 7-годишна
Коментари Харесай

Бивш криминалист заплете загадка с отпечатъците по тиксото, с което е била облепена главата на убитата Дамла!

„ По тиксото, с което била облепена главата на убитата 7-годишна Дамла, има следи от отпечатъци. Чии са? Едните са на майката, само че има и други.

Чии са тези отпечатъци. Отговорите на тези въпроси ще дадат отговор на въпроса „ Кой е удушил дребната Дамла в събота вечерта? “, разяснява пред 24rodopi.com бивш криминалист. На репортерски въпрос „ Възможно ли е по тиксото да има следи единствено от пръстите на майката Садет Муса? “, ченгето отговори: „ Ако бяха единствено нейните, към този момент щеше да има обвиняване! “. БЛИЦ напомня, че майката на Дамла - Садет Муса е към момента в ареста. Тя бе арестувана в допълнение за 72 часа. Почти несъмнено е, че по-късно прокуратурата ще изиска от съда да наложи непрекъснатата мярка „ Задържане под стража “ на дамата, която твърди, че в неделя към 7.30 часа разкрила натрупа на щерка си.

По-рано през днешния ден фамилен другар на родителите проговори извънредно за случилото се и за тях. Експерти считат обаче, че всичко към този момент е ясно, а прокуратурата няма въпросителни пред себе. Според тях дребната Дамла е претърпяла същински смут преди да бъде свиреп убита, а версиите за повода тя да бъде удушена са две.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР