По темата Путин - Украйна няма да правя компромиси, това

...
По темата Путин - Украйна няма да правя компромиси, това
Коментари Харесай

Борисов: По темата Путин - Украйна няма да има компромиси

" По тематиката Путин - Украйна няма да върша взаимни отстъпки ", това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг на партията.
Прочетете още
" При тези безчовечен удари по цивилен обекти в Украйна, смятам, че даже артистичната натура на Вежди Рашидов, който постоянно е показал съгласие, в този случай не е използвано това ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Парламентарната група на ГЕРБ е безапелационна тематиката Путин и Украйна да бъде нежелана в първото съвещание на Народното събрание. Независимо от другите отзиви, по тематиката за експанзията на Путин в Украйна ние сме безапелационни, ясни и точни. Няма да върша компромис с никого. "

" Положението в Запорожката централа продължава да бъде тежко, зареждането се изключва. Путин и компания не престават да си играят с живота, здравето и целия занаят на страни в нашия район. ", добави Борисов

" В изискванията на тази рецесия, през вчерашния ден видяхте нови 200 млн. лева заеми на близо 5% рента, не знам по какъв начин им устоя сърцето да си приказват отново за избори. Може с една среща на следващия ден да бъде решено. "

По тематиката за съветската посланичка Елеонора Митрофанова, някогашният министър председател разяснява: " Няма да влезем в събранието, в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Надявам се да направи този жест да не проваля първото заседание. Понеже това очевидно не е било ясно за някои, в този момент да го чуят и от мен. "



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР