По телата на загиналите при катастрофата на Ил-76 украински затворници

...
По телата на загиналите при катастрофата на Ил-76 украински затворници
Коментари Харесай

По телата на загиналите при катастрофата на Ил-76 украински затворници е имало татуировки като тези на „азовците“

По телата на починалите при злополуката на Ил-76 украински пандизчии е имало татуировки като тези на „ азовците “. Следователите на Следствения комитет на Руската федерация откриха документи на украински пандизчии, починали при злополуката на Ил-76.  Фрагменти от телата им имаха същите татуировки като на бойците от полка Азов. Това оповестиха за ТАСС от пресслужбата на Семеен кодекс на РФ.

„ Сред материалните доказателства, които към този момент са добавени към материалите по наказателното дело, има документи на украински военнослужещи, починали при злополуката, потвърждаващи тяхната идентичност, както и съпътстващи документи от Федералната работа за осъществяване на наказванията на Русия “.

Това се споделя в изказването на Следственият комитет на Руската федерация. Отбелязва се също,  че има присъщи татуировки на избрани елементи от телата на жертвите.

„ Подобни знаци са записани върху телата на доста представители на украинските въоръжени сили, в това число неразрешения полк „ Азов “, които преди този момент са били разпитвани от следователи по наказателни каузи “. Допълват от ведомството.

Източник: ТАСС, Превод: SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР