По-тежки санкции от тези не мога да си представя какво

...
По-тежки санкции от тези не мога да си представя какво
Коментари Харесай

Борисов показа – по-зле е дори от Цветанов

По-тежки наказания от тези не мога да си показва какво да създадем. Мисля, че в историята няма такива тежки санкции в една партия. С тези думи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов реши да затвори абсурда " Апартаментгейт ", поради който оставки подадоха най-довереният му (публично) човек Цветан Цветанов (напусна напълно Народното събрание, само че не и ГЕРБ), Цецка Цачева, зам.-спортният министър Ваня Колева и зам.-енергийният министър Красимир Първанов.
Коментар на редактора
Че българите сме с овча природа от дълго време е ясно. Обаче въпреки всичко даже ние реагираме, когато някой ни прави на маймуни доста право в лицето. Затова, щом министър председателят не може да си показа какво може да направи, ще му подскажа.
1. Да сезира прокуратурата за престъпно следствие против Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов за определяне на допустима търговия с въздействие. Просто казано – да изследва прокуратурата дали тримата са получили жилища от " Артекс " на по-ниска цена, тъй като гласоподаваха корекция в Закона за устройство на територията, с която усилиха двойно разрешителните за градеж на здания като " Златен век " на " Артекс " в " Лозенец ". Самата „ Артекс “ през вчерашния ден (27 март) си отбрани валидността на разрешителното тъкмо с измененията, гласувани от 61 депутати на ГЕРБ, отпред с Цветанов!
2. Да сезира прокуратурата и тя да проверява укривали ли са приходи и налози Цветанов, Цачева и Рашидов, откакто си купуват жилища на доста по-ниски цени за подобен клас парцели.
Едно! Две! Простичко и ясно. Защото другояче след вчерашното шоу от Народното събрание, преимуществата на ГЕРБ пред Българска социалистическа партия са единствено две – че си играят да подават оставка, без да напущат в действителност и че го вършат в работно време, а не по тъмни доби, каквато е традицията при призналите си наследници на комунистите (ГЕРБ са непризнали си наследници, в случай че има още неразбрали). Другото е парлама!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР