По своята природа жените са много търпеливи и могат да

...
По своята природа жените са много търпеливи и могат да
Коментари Харесай

Когато жената реши да си отиде, нищо не може да я накара да размисли

 Когато-жената-реши-да-си-отиде,-нищо-не-може-да-я-накара-да-размисли

По своята природа дамите са доста търпеливи и могат да понесат доста компликации в живота ви. Те могат да се оправят с доста, до момента в който не решат, че им е писнало. И това към този момент нищо не може да ги накара да премислят.

Това се отнася и за връзките: отдавнашните и новите. Ако дамата усети, че чашата е преляла, в случай че мъжът е минал границите, с него е свършено.

Затова в случай че тя е значима за теб, и в случай че си направил нещо неверно, побързай да се поправиш. Разбира се, постоянно има възможност да ти даде втори късмет. Но в случай че съществено „ нагазиш лука “, всичко е свършено.

Когато дамата реши, че й е писнало, към този момент нищо не може да я накара да размишления.

Затова това решение не се взима елементарно.

Ако той е задоволително малоумен, с цел да те зареже, ти не си длъжна да го приемаш назад. Бъди задоволително интелигентна, с цел да го оставиш.

Проблемът е в това, че дамите си мислят, че той ще се промени. Но това не е по този начин. Проблемът е в това, че мъжете си мислят, че тя в никакъв случай няма да си отиде. Но това не е по този начин.

Тя има ли причина да остане?

Ако си й предизвикал болежка, си й разрушил доверието към теб. Играл си си с нейнтие усеща. Тя към този момент не може да ти се довери и в случай че в действителност си постъпил извънредно, мислиш ли, че си заслужен за нея? Тя не счита по този начин и е права.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР