По света се случват много странни истории и ви оставят

...
По света се случват много странни истории и ви оставят
Коментари Харесай

Бременна жена изпадна в нервна криза след посещение на видеозон. А когато разберете причината, ще се почувствате объркани

По света се случват доста странни истории и ви оставят от време на време в изненада. Например, всички знаем, че появяването на дете е същинско знамение, а доста хора остават единствено с тази фантазия да си имат свое.
Все още обаче има огромен брой хора, които имат желания за пола на детето си – дали то ще е момче или момиче, а това от своя страна в някои случаи води до същинска персонална покруса.
Ще ви разкажем една покъртителна история за една дама, която научи, че е бременна, а по-късно последва нещо шокиращо. Приятелят й се обърна към потребителите в интернет за помощ, тъй като към този момент се усеща безпомощен и е в невъзможност.

Когато двамата се срещнали и по времето, в което излизали, приятелката му постоянно споделяла, че желае да има момиченце и дори се шегувала, като споделя, че, в случай че е бременна с момче, непосредствено ще направи аборт. Дори и след сватбата им мъжът не придавал изключително внимание на думите на половинката си, мислейки, че когато часът настъпи, дамата сигурно ще промени отношението си.
Е, времето пристигна – приятелката му забременяла. В 20-та седмица двойката отишла при гинеколога, с цел да се направи ултразвук и се оказало, че детето им ще е момче.

Когато чула новината обаче, младата дама избухнала яростно и се разкрещяла, че не желае да гледа такова изчадие.
„ Тогава осъзнах, че всичките ни диалози през годините за това не са били смешка. Надявах се, че всичко е от хормоните, само че нещата не се възстановиха и на идващия ден “, признава Реддитор.
Естествено, напрежението в фамилията почнало да пораства, а младият мъж траял да намира държанието на брачната половинка си за необичайно. Момичето не желало да приказва за деца и всякога, щом подемал тематиката, че ще си имат момченце, приятелката му просто започвала да плаче. Понякога даже си разрешавала да го наскърбява и пъти от вкъщи им.

Много хора в интернет се сплотиха в поддръжка на мъжа. Доста потребите на обществените мрежи изрекоха разнообразни хипотези за държанието на приятелката му. Според хората това да имаш бебе е същинска благословия и е грях да се разстроиш, тъй като не е от пола, който ти се желае.
Двама души взеха решение да дадат препоръки на мъжът, който се усеща в невъзможност.
Една анонимна дама изрича мнението, че приятелката на Реддитор минава през пренателна меланхолия. Тя го поучава непрекъснато да оказва помощ на жена си и да я поддържа оптимално.

Според нея казусът е в това, че тя се усеща уплашена, тъй като осъзнава, че губи надзор над тялото си и с нея може да се случват неща, които в действителност няма по какъв начин да управлява.
Тя е на мнението, че би трябвало да създадат всичко допустимо да задържат детето, а след раждането, когато тя отслабне и животът й още веднъж е в темп, психическото й положение ще се възстановява.
Друг консуматор в мрежата споделя, че е минал през сходна обстановка и най-хубавият вид е съпрузите да приказват един с различен.

„ Тя просто си мисли, че развъждането на момче е доста мъчно, до момента в който девойките са по-спокойни и лесни за гледане. Това обаче не е по този начин, децата са си деца, без значение от пола “, споделя Реддитор.
А за вас полът на бебето би има имал такова голямо значение?
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР