По-света има странни глоби, които биха ви изненадали много, напомня

...
По-света има странни глоби, които биха ви изненадали много, напомня
Коментари Харесай

Странни глоби, които биха ви изненадали

По-света има странни санкции, които биха ви изненадали доста, припомня бТВ.

Ако на площад „ Сан Марко “ във Венеция, да вземем за пример, са ви останали няколко трохи от сандвича, не ги давайте на гълъбите.

Храненето на гълъбите в цяла Венеция е неразрешено и може да бъдете санкционирани.

Забраната е въведена през 2008 година за да се понижи популацията на птиците и да се понижат вредите, които те нанасят върху историческите монументи.

Ходене до тоалетна в Швейцария

Пиенето на вода вечер е неприятна концепция, в случай че сте в Швейцария, тъй като не бихте желали да ви се наложи да ходите до тоалетната по-късно.

Причината е, че има вечерен час за стартиране на водата в тоалетната - до 22 часа. След това то е неразрешено, защото се счита за шумово замърсяване.

Свършвате бензина в Германия

Да ви свърши горивото е постоянно стресиращо. Но в случай че това ви се случи, до момента в който сте на аутобан в Германия, празният контейнер ще е най-малкият ви проблем.

Причината е, че в страната е нелегално да ви свърши горивото на автомагистралата и въпреки че надали ще ви вкарат в пандиза, можете да отнесете огромна санкция за това, че спирате без сериозна причина.

Дъвки в Сингапур

В Сингапур ще би трябвало да измислите нов метод да поддържате дъха си пресен, защото там внасянето и преместването на дъвка е нелегално.

Законът е въведен, с цел да се поддържа невероятната непорочност и явно прави работа, тъй като няма да видите ни една дъвка на сингапурските тротоари.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР