По света има много бащи, които смятат, че са супер

...
По света има много бащи, които смятат, че са супер
Коментари Харесай

Кои са най-готините бащи на годината

По света има доста татковци, които считат, че са супер готини и съвременни. Вероятно не бъркат, само че уеб сайтът Fatherly си е направило труда да изготви ранглиста на най-готините татковци за 2019 година
 Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, Aviation Gin и по какъв начин артистът се пошегува с децата си
Обича ли Райън Рейнолдс децата си

Неудържимото възприятие за комизъм на Дедпул

Разбира се, в нея ще намерим единствено известни персони, само че това е по този начин, тъй като съгласно уеб страницата готиният татко има - щастливи деца, положителни другари, упоритости и убеденост. А тримата горди татковци, които заемат първите три места в класацията, имат от всичко изброено по доста. Ето и кои са те:

3. Ръсел Уестбруук
 Снимка 449710

Това лято баскетболистът смени тимовете и към този момент е състезател на Хюстън Рокетс, където ще се опита да завоюва купа дружно с Джеймс Хардън. Той е и единственият състезател реализирал междинен трипъл дабъл в три сезона подред. Няма по какъв начин да не чакаме 10-годишният му наследник Ноа да не стане баскетболист.

Причината Fatherly да му дадат влиятелното трето място е, че Ръсел постоянно задава въпроса " Защо не? ", което доста добър образец за едно малко момче, каквото е неговото.

2. Райън Рейнолдс
 Снимка 449711

Обичаме го този канадски талант. Много се забавляваме с него, фамилията му и най-много с възприятието му за комизъм. Рейнолдс е татко на три деца - две дъщери, като към момента крие пола на третото си отроче.

Именно неподражаемото му възприятие за комизъм го слага на втората позиция в класацията.

1. Дуейн Джонсън
 Снимка 449712

Най-якият човек на планетата към този момент може да се похвали и с това, че е най-готиният татко на годината. Графикът на Скалата е безчовечен сбит и самият той признава, че постоянно му се постанова да спи по едвам 4-5 часа на нощ.

Въпреки всичко Джонсън постоянно намира време за трите си дъщери - Симоне, Жасмин и Тиана Джия. Fatherly му връчват короната както поради това, по този начин и поради тоталното културно владичество, което постанова. Също и за неподражаема му усмивка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР