По-строгите мерки против разпространението на пандемията паднаха в България. Поне

...
По-строгите мерки против разпространението на пандемията паднаха в България. Поне
Коментари Харесай

Как БГ звездите прекараха първите дни без строги ограничения за пътуване

По-строгите ограничения срещу разпространяването на пандемията паднаха в България. Поне на този стадий нещата наподобяват по този начин. 

Остава обаче наложителното носене на маски, когато сте на закрити публични места – да вземем за пример в магазините за хранителни артикули, когато отивате да си платите на място сметките, в градския превоз в това число, където даже ще ви глобяват, в случай че не носите маската си.

Спазвайте ограниченията, които са наложени сега, с цел да избегнете непотребни главоболия. Добрата вест е, че към този момент може да пътуваме още веднъж из страната.

Със сигурност сте забелязали, че доста от приятелите ви към този момент споделят фотоси и видеа от първите си разходки измежду природата. Не сме сюрпризирани, с това чудно време всеки желае да подиша чист въздух. 

Същото направиха някои от най-известните родни звезди.

Една от звездите, която показа по какъв начин прекарва първия ден с по-голяма независимост, е поп-фолк певицата Анелия, която сподели в Инстаграм чудесни фотоси. 

Виж още:

Вижда се, че певицата е на доста красиво място в природата, просторна зелена ливада, коне.

Анелия показа и фотография на красивата си щерка Ивон. 

От фотографията излиза наяве, че тя е била на приятна разходка наоколо до град Елин Пелин – хубав парк с езеро, беседки и чудесни гледки.

Друга известна певица показа в Инстаграм своето първо бягство от града.

Фолк певицата Гергана качи в Инстаграм очарователни фотоси от разходката си измежду природата, а ние може да кажем, че фрагментите са впечатляващи.

Виж още:

Обичаната водеща на " На кафе " Гала се отдаде също на уикенд разходки. Това стана ясно от фотографията на нейната половинка Стефан, която той е качил в своя Инстаграм профил.

Към фотографията Стефан е споделил:

" Мери кристмас! Малко разходка, малко театралничене, малко битка... и съботата отминА ".

Друга родна звезда от кино и театралните среди също сподели по какъв начин е прекарал първите по-свободни дни. Актьорът Тончо Токмакчиев се порадва на слънчевите лъчи отвън София. Той е избрал да прекара известно време в красивия Велинград.

На друга фотография от същото място, Тончо е в компанията на Кирил Ефремов. Към нея той е споделил:

" Тази фотография ме връща съвсем 35 години обратно. В този басейн сме играли до премаляване като младежи... ", написа Тончо и добавя, че тогава не е било хотел, а почивна станция на Централен комитет на Българска комунистическа партия. 

" Затова велинградчани още назовават хотела " ЦеКа-то ". Естественно, не беше наличен за простосмъртните, само че ние прескачахме оградата или влизахме през дребна малка врата откъм хората! Много крепко беше... ", спомня си още артистът.

Виж още:

Марта Вачкова пък показа красиви фотоси от своята обиколка из улиците на остаряла София. Красиви, пролетни фрагменти, които несъмнено се харесаха на почитателите на актирасата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР