По-строги мерки влизат в сила от днес в областите Пловдив

...
По-строги мерки влизат в сила от днес в областите Пловдив
Коментари Харесай

По-строги мерки в областите Пловдив и Благоевград от днес

По-строги ограничения влизат в действие от през днешния ден в областите Пловдив и Благоевград. 

Заведенията и обектите на закрито в област Пловдив ще работят с потенциал до 50% и при условие за зелен документ.
Десетки заведения в София останаха отворени след 22 ч.
Десетки заведения в София останаха отворени и след 22 часа в първата вечер с ограничавания, въведени против разпространяването на коронавир...
Прочети повече
В огромните търговски обекти няма да се позволяват лица под 18 години без компаньон. Работното време на игрални зали, заведения за хранене, питейни заведения и нощни заведения ще е до 22 часа.

Областният щаб изиска ограничаването да е след 23 часа, само че предлагането беше отхвърлено от основния държавен здравен контрольор.

Подобни са и разпоредбите в област Благоевград .
Нови ограничаващи ограничения са в действие в София
Въвежда се вечерен час за заведенията, игралните зали и нощните заведения. Бизнесът има право да работи до 22:00 часа. Капацитетът се огранич...
Прочети повече
Заради високата заболеваемост Областният спешен щаб краткотрайно лимитира екскурзиите, груповите занятия в центровете и школите.

За две седмици се не разрешават съборите и концертите, а спортните надпревари ще са без аудитория и със наложителен зелен документ за участниците.

Заведенията в Благоевградска област остават отворени без ограничавания в работното време, само че ще работят при понижен на половина потенциал.

Ограничения има и за пенсионерските клубове, които ще останат затворени през идващите две седмици. Непълнолетните не могат да посещават кина, театри и други публични места без компаньон след 20 часа.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР