По стечение на обстоятелствата притежателите на Етериум (ETH) имат причина

...
По стечение на обстоятелствата притежателите на Етериум (ETH) имат причина
Коментари Харесай

Прогнозираният бичи пазар на Етериум ще възстанови всички загуби, Pomerdoge удвои притежателите си за седмица

По стичане на събитията притежателите на Етериум (ETH) имат причина да бъдат оптимисти, защото прогнозите сочат към евентуален бичи пазар.

Това би помогнало на всички, които са вложили в Етериум, да си възвърнат загубите. Освен това предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) притегли хиляди консуматори през миналата седмица. Броят на притежателите на Pomerdoge токените се е удвоил в границите на този интервал.

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)



Прогнозите са, че Етериум (ETH) ще възвърне всичките си загуби

По данни на Glassnode броят на адресите притежаващи някакъв Етериум (ETH) неотдавна е повишен до пик от 104,127,318. Въпросът обаче е какво значи това за цената на Етериум? В исторически проект забележителните скокове на цената на ETH са се случвали след доста нарастване на броя на новите адреси в мрежата.  

Забележително е, че по време на бичия интервал през 2021 година Етериум стана очевидец на забележителен приток както на нови адреси, по този начин и на адреси, които имат някакво количество ETH.

Този скок съответства с достигането на исторически връх от $4,810 в цената на алткойна. С увеличението на броя на новите адреси ETH може би се приготвя за нов бичи поход.

Понастоящем цената на ETH се търгува под границата от $1,850, както и под 100-часовата елементарна pylzq]a се междинна. В същото време непосредствената опозиция се намира на равнище $1,855. Ако Етериум надмине непосредствената опозиция, може да се насочи към равнището на опозиция от $1,872. Смята се, че по-голяма бича инерция евентуално ще тласне ETH над границата от $2,000.

Броят на притежателите на Pomerdoge (POMD) се удвои за една седмица

Подобно на Етериум, броят на адресите, притежаващи Pomerdoge (POMD) токени, се удвои в последно време. Интензивният напредък на Pomerdoge може да е резултат от неговата всеобхватна екосистема и обширна полза.

Този неповторим план притегли вниманието, като безпроблемно съчетава характерностите на меме монетите с функционалността на “Play-to-Earn ” игрите.  

Това завладяващо обединение освен притегли интереса на крипто специалистите, само че и докара до подробни разбори на плана. Според анализаторите Pomerdoge има капацитет да се трансформира в крипто план с 50-кратно нарастване в границите на идващите месеци. Екосистемата на Pomerdoge се състои от пазар и интерактивна игра, наречена Pomergame.  

В нея играчите могат да основават аватари и да печелят награди. В рамките на Pomergame играчите ще навлизат във виртуални арени и ще се впускат във вълнуващи задачи, които дават обещание доходоносни награди и редки предмети при сполучливо довеждане докрай.  

Освен това Pomerdoge ще построи пазар, наименуван Pomerplace, където играчите ще могат да продават мъчно извоюваните си виртуални титли. Също по този начин Pomerdoge уголемява опциите за печелене посредством седмични надпревари и състезания.   Участниците имат късмет да си обезпечат награди на стойност до $100,000.  

Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да се класирате за раздаването на Pomerdoge, е да притежавате POMD токени или да участвате интензивно в каналите на плана в Telegram и Twitter.  

Анализаторите предвиждат, че функционалностите и неповторимите оферти на Pomerdoge ще привлекат повече консуматори към платформата. Междувременно POMD токените сега са налични на примамлива цена от $0.008 за токен.  

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР