По стар български обичай – с питка, мед и сол

...
По стар български обичай – с питка, мед и сол
Коментари Харесай

Републиканци за България откриха офис в Пазарджик и стартираха кампанията си |

По остарял български бит – с питка, мед и сол – Политическа партия „ Републиканци за България “ през днешния ден публично даде старт на акцията в Пазарджик и откри офиса си в регионалния град.

Водачът на листата с претенденти за народни представители, Атанас Шопов, поздрави присъстващите, като акцентира, че макар своята младост, към този момент втори мандат има освен задоволително опит, само че и храброст да се опълчва на кмета Попов, както и на всяко комерсиално решение в общинския съвет.

„ Дори и през днешния ден, като погледна на открито към булеварда, се усещам горделив, че дърветата ги има, с помощта на още една сполучлива идея, за която се борих. И добави, че е превръщал в персонална идея битката за учебното заведение в Паталеница, непозволеното изсичане на горите в региона, битката против повдигането на налози и такси – описът е дълъг, само че не това е значимото. Важни са разпоредбите, които липсват. Всички желаеме да живеем в страна с правила. За да работим и отглеждаме децата си тук, в България “, съобщи Шопов.

След лидера на листата, думата взе ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов. Той акцентира значимостта на районните проблеми, като даде образец с рудника за рандеман на волфрам, покрай Велинград, който, в случай че макар битката на локалните поданици, бъде пуснат в употреба, ще компрометира района като СПА столица на Балканите.

„ Много постоянно съм считал, че партията, на която числя се, е алтернативата на Движение за права и свободи, само че през днешния ден, за жалост виждам и разбирам, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са едно цяло “, съобщи Цветанов.

Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ обърна внимание на управническата стратегия на партията и не скри възхищението си от това, че вижда толкоз млади и ерудирани хора, както в листата с претенденти за народни представители, по този начин и измежду присъстващите в залата. И благодари на лидера на листата Атанас Шопов и на всички, нагърбили се с тежката задача, за смелостта да се опълчат на основаното статукво в Пазарджик.

С ясни, чисто човешки послания, които посочваха мощен дух и доста разсъдък, се обърнаха към присъстващите и останалите претенденти за народни представители от Политическа партия „ Републиканци за България “. Техните послания заплениха присъстващите и провокираха овации в залата. Вероятно, тъй като всички претенденти - лекари, адвокати, инженери и IT експерти, не са парашутисти, както акцентира лидерът Атанас Шопов, а живеят тук и в този момент, в страната без правила. Те оповестиха, че ще продължат да отстояват своите цивилен и политически позиции и отсега нататък.

Политическа партия „ Републиканци за България “ е под номер 21 за идните парламентарни избори. Ето и цялостният състав на претендентите от региона:

1. Атанас Георгиев Шопов – Специалист „ Логистика на сигурността “ и „ Стопанско ръководство “;
2. Веселин Панов Дундаров - IT специалист;
3. Гергана Димитрова Сеферинкина - началник транспорт;
4. Гергана Красимирова Керимова - експерт „ Икономика на туризма “;
5. Христо Димитров Дудов - специалист в областта на туризма;
6. Анастасия Стефанова Георгиева – адвокат;
7. Николай Димитров Динчев – мениджър;
8. Любен Петров Ташев – икономист;
9. Славейко Геогриев Миличин – инженер;
10. Иванка Александрова Николова – педагог;
11. Александър Тони Палийски – лекар;
12. Дела Иванова Чардакова – филолог;
13. Николай Тошков Грънчаров –мениджър;
14. Дима Динчева Георгиева – юрист;
15. Николай Велков Николов – инженер;
16. Васил Николаев Филипов - магистър „ Публична администрация “;
17. Петър Николов – финансист;
18. Борислав Огнянов Чобалигов – счетоводител.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР