По стъпките на Илон Мъск тръгна Ася Капчикова, узна HotArena.

...
По стъпките на Илон Мъск тръгна Ася Капчикова, узна HotArena.
Коментари Харесай

Ася Капчикова избра странни имена за близнаците

По стъпките на Илон Мъск потегли Ася Капчикова, разбра HotArena.

Милионерът откривател кръсти сина си X A-12, а близнаците на Ася Капчикова също носят странни имена - Ианик и Ивиан. Ако има съревнование по желание на забавни имена, то в родината ни някогашната плеймейтка щеше да води класацията.

Благозвучните имена на децата на Ася навеждат почитателите й на мисълта, че бащата е чужденец. Бебетата, които плeймейтката настойчиво крие, бяха орисани по време на тържествена погача, от която станаха ясни и имената им. Надпис върху изобретателно направената торта разкрива, че близнаците се споделят Ианик и Ивиан.

Освен сладкарския шедьовър Ася поръчва и красива декорация от балони, тъкмо както е съвременно сега. В последно време нито една световна погача не минава без сходен вид балонени арки и меденки във формата на бебешки крачета и мечета.

Тривиалните сладки участват и на погачата на звездните близнаци. Известната им майка събира куп приятелки, които да орисат синовете й. Грандиозното празненство се организира в прочут столичен ресторант, а самата Капчикова пусна видео и фотоси от погачата. На събитието плеймейтката кани две от най-близките си приятелки - Теофана и Вили, които пускат и първите фотоси от събитието. Противно на упованията, на празненството не участват известни персони.

Дори и Гери-Никол, с която бяха извънредно близки през годините, не поздрави Ася за празника. Бившата плеймейтка не предложения и колежки от състезанието, на който се явява през 2015 година

Ася настойчиво се пробва да остави на назад във времето предишните си изяви и бурните си връзки. След като обявява връзката си с Криско, Капчикова претърпява няколко буйни, само че мимолетни любови. В последните две години тя е щастливо обвързана с бащата на Ианик и Ивиан, чиято идентичност крие.

Само за 40 дни след раждането на двете си бебета Ася съумява да влезе в топ форма. Тя всекидневно осведоми почитателите си какъв брой тъкмо й остава до свалянето на заветните 6 кг, с които се бори. " Забременях 44 кг. Родих с тегло 64 кг. В момента - 2 седмици след раждането, съм 50 кг, без диети, тъй като кърмя децата си и ще продължа да го върша! Чувствам се прелестно, а и мисля че наподобявам по този начин! ", написа скоро след прибирането си от болничното заведение Капчикова, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР