По-специално, след разговори в Техеран с лидерите на Иран и

...
По-специално, след разговори в Техеран с лидерите на Иран и
Коментари Харесай

Русия ще пропусне украинското зърно

По-специално, след диалози в Техеран с водачите на Иран и Турция, съветският президент Путин съобщи, че с цел да деблокира износа на украинско зърно, от което зависи степента на опасността от апетит в някои страни, Западът би трябвало да понижи глобите против Русия, наложени в отговор на нахлуването в Украйна, оповестява " Би Би Си ".

Путин напомни, че Турция и президентът Ердоган персонално „ направиха доста за реализиране на съглашение за износа на украинско зърно “ (преговорите се организираха в Истанбул под егидата на ООН).

„ Но в началото ние повдигнахме въпроса по този начин, че това би трябвало да върви в пакет, а точно: ние ще улесним износа на украинско зърно, само че изхождаме от обстоятелството, че всички ограничавания, свързани с вероятните доставки на съветско зърно за експорт, ще бъдат отстранени ", сподели той.

Преди това Ройтерс заяви, че Европейски Съюз има намерение да размрази средствата на някои съветски банки за транзакции, свързани с храни и торове. Според организацията Европейският съюз може да размрази...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР