По собствените признания на 29-годишната Индерджит Каур от Ланели, Кармартъншир,

...
По собствените признания на 29-годишната Индерджит Каур от Ланели, Кармартъншир,
Коментари Харесай

Осем месеца затвор за измама с шофьорски книжки

По личните самопризнания на 29-годишната Индерджит Каур от Ланели, Кармартъншир, тя е „ практикувала ” три години, в интервала сред 2018 и 2020 година, при 100% триумф, като съгласно полицията се е явявала на изпитите главно вместо хора, които се затрудняват с британския език, т.е., емигранти, оповестява Военновъздушни сили.

Ловката шофьорка е работила в близки до Кармартъншир региони, само че и в народен мащаб, в това число в Бирмингам и Лондон. Представител на полицията обясни, че съмненията са се зародили в центровете за шофьорски изпити, които са разкрили подозренията си пред органите на реда.

Според съда, закононарушенията на Каур са стимулирани от лакомия. Практиката не е нечувана, откакто в Обединеното кралство от дълго време наблюдават „ система ”, предлагаща шофьорски книжки онлайн за £ 600. Службите за сигурност бележат добър, само че краткотраен триумф, защото при най-малки съмнения за подставени купувачи или след успешен удар на полицията, онлайн-измамниците се покриват, с цел да се появят единствено след дни на нов IP-адрес. Не...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР