По случая, за 24 часа, бяха задържани 3-ма души, двама

...
По случая, за 24 часа, бяха задържани 3-ма души, двама
Коментари Харесай

Умопомрачително! Вижте Какво Е Направил Зловещият Питбул С Трупа На Детето, След Като Му Разкъса Гърлото! По-Страшно От Хорър!

По случая, за 24 часа, бяха арестувани 3-ма души, двама от тях към този момент са освободени. В ареста остава единствено чичото на детето, който е и притежател на кучето, който към този момент е и с повдигнати обвинявания. Според хората в село Мокрище за 3-годишния Тошко се грижела най-вече баба му, майката на детето от години работи в Германия. Момченцето постоянно посещавало вуйна си, в чиято къща се отглеждало кучето, съобщи Българска национална телевизия.

Детето било при лелята Атанаска малко преди да излезе на открито. Помолило да излезе до тоалетна, само че явно отишло при кучето. Според Анка Димитрова, баба на детето, Тошко всеки ден си идвал при вуйна си поради дребното бебе. Идвал, седял, гледал бебето и се прибирал.

Питбулът до момента не е проявявал експанзия. Детето не за първи път е контактувало с животното, споделя бабата.

Йордан - брат на притежателя на кучето, споделя: " Това дете си е играло няколко пъти с него. Идвало е доста пъти тука без родителите си, независимо без никакво наблюдаване. Обаче несъмнено е взел някаква пръчка, нещо да го подразни и кучето е реагирало по този метод. "

Предстоят профилирани експертизи, които да открият степента на експанзия у животното. От ветеринарната организация обявиха, че то редовно е било недохранвано. Няма ваксини, наложителните чип и паспорт.

" То е гледано по метод, който законът не е разписал и грижите за кучето, и изискванията, в които е гледано, не са положителни, разяснява доктор Петко Митев - шеф на Областна дирекция по сигурност на храните в Пазарджик. Разследването ще откри има ли отговорни за случая. Собственикът на кучето го грози затвор до пет години.

Има формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 325 от наказателния кодекс, който касае - човек, който не постави задоволителни грижи за гръбначно животно, вследствие на което то провокира гибел - в тази ситуация на тригодишното дете, уточни Мирослав Стоянов, представител на ОД НА Министерство на вътрешните работи - Пазарджик.

Лекари от правосъдната медицина в Пазарджик правят аутопсия на тялото на момчето. От полицията обявиха, че няма данни кучето да е взело участие в образуване боеве.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР