По случая в Нови Искър до този момент сме установили

...
По случая в Нови Искър до този момент сме установили
Коментари Харесай

Близки на Росен Ангелов не са подавали информация, обясни гл. комисар Терзийски

" По случая в Нови Искър до този миг сме открили цялостната поредност на осъществяването на закононарушението и дотук сме направили нужните дейности. Назначена е балистична експертиза на гилзите от мястото, където е открито тялото на търсения. Според данните досега, като външни признаци, те са идентични на гилзите, открити на мястото на престъплението в Нови Искър ", изясни гл. комисар Христо Терзийски, съобщи Българска национална телевизия.

Терзийски заяви, че адреси на търсения са установявани няколко пъти, главно на територията на ОДМВР-Добрич, на Второ РУ-СДВР, както и на Своге, за които е получена оперативна информация, че той е обитавал. Правени са инспекции директно след оповестяването му за търсене.

Директорът на ГДНП разясни, че се събират и данни, съгласно които хора от обкръжението му, които са знаели, че той е търсен като предстоящ пандизчия, не са подали информация, че контактуват с наказан човек с влезнала в действие присъда.

" От момента на убийството до намирането на тялото, получавахме сигнали от инцидентни жители, забелязали мъж, който очевидно дава отговор на описанието и фотосите му, само че нито един човек от блока в ж.к. " Дружба ", където е живял много дълго време, нито от сервиза, където е работил също дълго време, нито от питейни заведения, където е ходел, който да заяви, че познава търсения ", добави Терзийски.

" Това е мотив да се замислим, че с цел да свършим работа, би трябвало обществото да спомага, а полицията ревизира всеки един сигнал - меродавен или подправен ", изясни основният комисар.

" Полицията разчита на свидетелски показания и за хора, които отдавна са оповестени за търсене с влезнали в действие присъди. Някои от тях не са на територията на страната и са оповестени за търсене в това число посредством Интерпол и Европол, добави Христо Тeрзийски.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР