По случая е започната препискаСлужители от РУ – Сливо поле

...
По случая е започната препискаСлужители от РУ – Сливо поле
Коментари Харесай

Младеж е откраднал дърва за огрев от два имота в Сливо поле

По случая е стартирана кореспонденция

Служители от районно управление (на МВР) – Сливо поле са открили юноша направил кражба на дърва от два парцела в град Сливо поле.

За първото закононарушение в полицията е бил подаден сигнал на 14 ноември, когато собственик на парцел, намиращ се на адрес в град Сливо поле е декларирал, че сред 22:30 ч. на 10 ноември до към 13:00 ч. на 14 ноември са му откраднати към 5 кубика дърва за огрев от типа акация. По данни на тъжителя на стойност към 350 лв., оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Русе.

По случая е била стартирана инспекция и в хода на работата по нея чиновниците на районно управление (на МВР) – Сливо поле са открили като причинител 16-годишен юноша от града.

Било изяснено, че е сторил това в нощта на 12 против 13 ноември, когато на един курс с конска каруца е изнесъл дървата от двора на тъжителя.

В хода на изясняване на действията му е станало още ясно, че той е създател и на още едно такова закононарушение, осъществено предходната нощ от двор на жена в града, откъдето е отнесъл с каруцата към 1 кубик дърва от типа дъб.

По случая е стартирана кореспонденция. Работата по двете инспекции продължава предвид на закононарушението.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР