По случая е образувано досъдебно производство Полицията потвърди побоя над

...
По случая е образувано досъдебно производство Полицията потвърди побоя над
Коментари Харесай

Полицията потвърди побоя над красивата Мария, погребалният бос Васил Киричев е арестуван

По случая е формирано досъдебно произвеждане

Полицията удостовери побоя над 25-годишната бургазлийка Мария Русчева, за който Флагман.бг заяви. Мъжът ѝ Васил Киричев остава за непрекъснато в ареста. Мария Русчева и 29-годишният Васил, който е притежател на погребалната организация „ Вива свят “ били фамилна двойка от 5 години. Имат дете на съвсем 4 години, което носи името на татко си. След следващия отблъскващ скандал предишния четвъртък Мария решила, че е извънредно време да напусне фамилното жилище. Започнала да събира багажа си, когато Васил извадил револвер и го опрял в гърдите й. Заплашил я с ликвидиране. Понеже не склонила да остане при него, той почнал безмилостно да я бие с юмруци в лицето. А грозната сцена се е  разиграла пред очите на детето им, съгласно думите на нейна другарка, подала сигнал до Флагман.бг.



" Във връзка с обява в електронни медии, касаеща случай на домашно принуждение по отношение на 25-годишна бургазлийка, ви осведомявам, че по случая е формирано досъдебно произвеждане. 29-годишния причинител е с повдигнато обвиняване по член 131, алинея 1, т. 5а от Наказателен кодекс. (за домашно принуждение, бел. ред.).

Наложена му е мярка за неотклонение “задържане под стража "  с разпореждане на прокурор от Бургаска районна прокуратура ", оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР