По случай Седмицата на висшата мода в Париж модният бранд

...
По случай Седмицата на висшата мода в Париж модният бранд
Коментари Харесай

Наталия Гуркова направи фурор в Париж

По случай Седмицата на висшата мода в Париж стилният бранд на дизайнера Наталия Гуркова Queen by NG се показа на събитието, проведено от Ина Лазаров, в Париж, в чест на  “Сейф сол “- самодейността за избавяне на почвата, основана от Сад Гуру.

На елегантната гала очарователната Ина блестеше в златна рокля от сбирката на " Queen by NG ", която неслучайно носи името " Princess Gold ". Защото неговата авторка - Наталия Гуркова, желае всяка една дама, която се допре до моделите й, да се усеща като кралица.

На събитието присъстваше огромна част от модния хайлайф на Париж - дизайнери, фешън стилисти, инфлуенсъри, фотографи и клиенти. То е отразено от водещи публицисти на авторитетни издания като Вог, Ел, Мари Клер и други, които не скриха и възхищението си от творенията на нашата Мис България.



Специално, за да уважат ивента, пристигнаха гости от целия свят като: Русия, Бразилия, Норвегия, Казахстан, които имаха удоволствието да се насладят на бутиково френско шампанско и изискани рибни, месни и вегетариански специалитети с тънък свършек от шоколад с трюфел, приготвени майсторски от изкусни френски кулинарни шефове.

За спокойствието и комфорта на гостите на елитното събитие, проведено от Ина Лазаров, се грижеше специфична защита, защото с изключение на красивите модели на Наталия Гуркова, те са разглеждали деликатно и диамантени бижута.

" За самото показване и обличане на гостите, разполагах с персонален помощник, с цел да мога да обърна персонално внимание на всеки. Първата презентация на марката ми в чужбина бе точно в Париж - меката на модата, и съм доста щастлива, че мина с огромен интерес и получи подобен необикновен триумф ", споделя с неспокойствие Наталия. И прибавя:

" Концепцията на марката " Queen by NG " неслучайно гласи: " Всяка жена заслужава да се усеща и наподобява като кралица ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР