По случай Седмицата на бащата детска градина „Боряна” в Пловдив

...
По случай Седмицата на бащата детска градина „Боряна” в Пловдив
Коментари Харесай

Върнаха татковци в забавачката, за да готвят на децата си

По случай Седмицата на бащата детска градина „ Боряна” в Пловдив провежда утринно кулинарно предизвикателство за деца и бащи. Към събитието се причислиха кметът на регион „ Западен” Димитър Колев и неговият заместител Георги Георгиев. Идеята на самодейността е, че мъжете са значима част от развиването на децата и че тяхната мощ се корени в поддръжката и опората им.

Под приятното благовоние на разнообразни хранителни артикули бащите и техните малчугани сътвориха разнообразни кулинарни шедьоври, които бяха здравословни и в същото време апетитни. Тържеството приключи с галерия на красивите вкусотии, дегустация и подарък за всяко дете, връчен персонално от Димитър Колев. А в символ на признателност родителите получиха най-голямата премия - целувка от малчуганите.

Празненствата в чест на татковците не престават и в петък с другарска футболна среща сред татковци и синове. Мачът ще се организира на футболно игрище " Арена Велд " на Гребната база от 17 часа.
 Върнаха бащи в забавачката, с цел да готвят на децата си  Върнаха бащи в забавачката, с цел да готвят на децата си  Върнаха бащи в забавачката, с цел да готвят на децата си  Върнаха бащи в забавачката, с цел да готвят на децата си
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР