По случай Националния празник на България, 3 март, всички билети

...
По случай Националния празник на България, 3 март, всички билети
Коментари Харесай

Намаляват цените на билетите за Световното по волейбол заради 3 март


По случай Националния празник на България, 3 март, всички билети за мачовете на мъжкия народен тим по волейбол от предварителна група " D " на международното състезание са с спомагателни 10 % понижение от към този момент оповестената специфична цена, годна до 31 май. Допълнителната отстъпка е в действие от 00.01 до 23.59 часа на 3 март 2018 година.

На 15 февруари започва продажбата на билети за Мондиал 2018, като се вижда изключително мощен интерес на почитатели от Финландия и Полша. Откриващият мач на шампионата във Варна е сред тимовете на България и Финландия, а международният първенец Полша също е един от противниците на " трикольорите ".

" Сега е моментът да се възползвате от това особено понижение, с цел да се сдобиете с скъпите пропуски и по този начин да осигурим на " българските лъвове " зала, цялостна най-вече с български флагове! Нека бъдем седмия състезател в тима! ", се споделя в известие на БФВолейбол.

Билетите към този момент се продават от Eventim (eventim.bg), на билетната каса при Двореца на културата и спорта във Варна, както и в " Арена Армеец " в София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР