По случай Деня на Жената Списание ELLE и The Mall

...
По случай Деня на Жената Списание ELLE и The Mall
Коментари Харесай

„Дни на астрологията“ – събитието, което вдъхнови много дами

По случай Деня на Жената Списание ELLE и The Mall изненадаха дамите с 8 мартенско събитие „ Дни на астрологията “.

Поради засиления интерес от предходните години, събитието откри естественото си уголемение в 5 последователни  дни, в които гостите имаха опцията да чуят какво ги чака съгласно звездите в продължаващите по през целия ден безвъзмездни съвещания с професионалните астролози – Джина Василева, Елена Арсова, Венета Перелова, Деси Микулашева, Петя Алексеева и Петя Аргилова.

Много от участниците в събитието съумяха да се срещнат със личния си хороскоп, посредством който схванаха повече за това, което е било и ще бъде в персоналното им пространство.

 „ Дни на астрологията “ – събитието, което въодушеви доста дами

Бяха показани три отворени лекции от звездни астролози с забавни и настоящи тематики. В края на всяка от трите лекции се организира специфична лотария. Победителите завоюваха красиви, изящни и нежни обеци от огромната лотария на Goto Jewellery&Diamonds.

Всеки, които пожела да покаже своите знания в астрологията, успя  да завъртят „ Колелото на Късмета “ или да познае в играта „ Зодиакални карти “, до момента в който се наслаждава  на ароматните виновност от VERANO AZUR. Точно както виното има своите типове, по този начин и хората се разграничават по личностните си характерности, някои са опияняващи с харизмата си, други са газирани и пенливи от самото начало. Всеки участник съумя да си тръгне със заслужена премия от сътрудниците на събитието:

Jysk, Madame COCO, Goto, Pirin Hills, Raffy, Аndrews, Opticlasa, PetMall, Parfois, Тriumph, Invoke, Joy & Grand optics, Sport Vision, Ciela, Sephora, Sugarland, Lerbolario, Paula Venti, Orange center, Zlatna Ribka, Denix, Swan Pearls, Swarowski, Time Land, Al Amar, MAC, Lacrids By Bulow, Arena Kino и Spa Ceylon.

За духовната сила на събитието се погрижи посетител – хена  -артист -  Ману /Емануела Атанасова, която приветства гостите в своето Ателие за изобразяване с къна.  Тя оказа помощ на дамите да създадат  дълбоката връзка сред къната и ритуалите за женствеността, пречистването и отбраната. Превърна къната в универсална система от изразни средства за всяка жена в търсене на своята еднаквост: полова, енергийна и духовна.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР