По случай Деня на детето 1 юни кметът на Община

...
По случай Деня на детето 1 юни кметът на Община
Коментари Харесай

Наградиха изявени деца от община Родопи

По случай Деня на детето 1 юни кметът на Община Родопи Пламен Спасов отличи и награди с таблети четири деца, спортисти и един математик.

Йордан Николов от село Брестник е на 7 години, а към този момент е първенец на интернационално съревнование по джудо. Има извоювани 5 златни, 1 сребърен и 1 бронзов орден. Даниел Атанасов роден през 2009 година в село Браниполе, през 2017 е картотекиран като постоянен играч по ски алпийски дисциплини в Българската федерация по ски. Класиран на 24 място в Националната класация във възрастова група U10. Деветгодишният Димитър Богоев от село Цалапица стига до пета техническа степен по таекуондо- WT. Завоювал е пет медала - един златен, един сребърен и три бронзови. С доста награди се отличава и десетгодишният Антон Деков от село Брестовица. Още в трети клас, а към този момент с купа “Математическа звезда ”, Антон почтено се показва и на всички надпревари през образователната 2018-2019 година

Малчуганите, дружно със своите разчувствани родители, получиха дарове в кабинета на кмета с пожелания за от ден на ден и по- огромни триумфи отсега нататък.

Стремим се повече деца да се възпламенят и да се занимават със спорт и науки, и да бъдат заслужен образец за връстниците си, разяснява Пламен Спасов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР