По случай Деня на българския спорт днес са отворени за

...
По случай Деня на българския спорт днес са отворени за
Коментари Харесай

Димитър Николов: По-добре пълни зали и игрища, отколкото пълни болници

По случай Деня на българския спорт през днешния ден са отворени за гратис прилагане от жители вратите на плувен комплекс „ Парк Арена ОЗК “ (заедно с прилежащите му игрища), басейна в „ Меден рудник “, както и зала „ Никола Станчев “. Няма да бъдат нарушавани графиците на трениращите тимове, само че всеки е добре пристигнал в останалите свободни часове.
„ Поздравявам всички наши състезатели, треньори, спортни медици и спортни деятели с Деня на българския спорт – 17 май! През 2020-а година, предходна под знака на Ковид – 19, проведеният спорт бе измежду най-пострадалите от наложените нужни ограничавания. Възхищавам се на метода, по който бургаските клубове минаха през това тестване – дисциплинирано, без мрънкане, без да губят форма и желанието си за победа. Надявам се през идващите години повече да не ни се случват такива катаклизми и витрините на бургаския спорт още веднъж да се препълнят с купи и медали! Вярвам във вас, гордея се с вас!
Приятно ми е да виждам от ден на ден спортуващи за здраве хора в Бургас. По-добре цялостни зали, басейни и стадиони, в сравнение с цялостни лечебни заведения! “, сподели кметът Димитър Николов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР