По случай честването на 110 години от създаването на курортен

...
По случай честването на 110 години от създаването на курортен
Коментари Харесай

Община Варна организира лекоатлетическа обиколка в курорта Св. Св. Константин и Елена

По случай честването на 110 години от основаването на курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена, Община Варна, взаимно с най-стария черноморски курорт, провежда Лекоатлетическа обиколка.

Събитието ще се организира на 29 септември от 12:00ч. Началната точка на обиколката е Френското учебно заведение, против Административна постройка. Събитието е предопределено за дребни и огромни. Категориите са разпределени по следния метод:

Деца момчета и девойки – до 12 години

Юноши и девойки – до 18 години

Мъже и дами – над 18 години

Развитието на спорта в България е извънредно значим за българското потомство. Той учи децата на дисциплинираност и почитание. Основната задача на маратона е да построи спортна просвета и да усъвършенства здравословния метод на живот всеки жител.

Спортът е метод на мислене, обвързван с персоналната отговорност всеки един от нас да одобри грижата за здравето си като най-важната част от живота. Събитието е отворено за всички, които желаят да покажат своите умения, да вземат участие в обиколката измежду чист въздух и зеленина, тъй като придвижването е здраве. За финалистите ще има дарове и изненади, обезпечени от Община Варна и „ Св. Св. Константин и Елена Холдинг “ АД.

Хармония в природата – това е курортът Св. Св. Константин и Елена, съчетал неповторимите дадености на море, парк и минерални извори. Вековният парк с широколистна растителност, в композиция с трикилометровата плажна линия, влажността на въздуха, йодните изпарения и лечебната минерална вода дават идеални условия за организирането на лекоатлетическа обиколка, по време на която всички участници могат да усетят естествените дадености на комплекса. В курорта Св. Св. Константин и Елена човек става другар на природата и реализира баланс с сила си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР