По случай 15-тото издание на Световен Фестивал на Анимационния Филм,

...
По случай 15-тото издание на Световен Фестивал на Анимационния Филм,
Коментари Харесай

Карнавал и работилница за анимация в Детски кът Варна

 По случай 15-тото издание на Световен Фестивал на Анимационния Филм, Детски кът-Варна провежда карнавално шествие с костюми, а мотива е формалното разкриване на Фестивала на 11-ти септември. 

Организаторите чакат всички деца, които желаят да се включат с техните костюми, а награди и дарове ще има за всички участници! Началото на шествието е от 17:30ч, Детски кът-Варна, а крайната точка Фестивален и конгресен център, където от 19:00ч ще се състои и формалното разкриване на Световен Фестивал на Анимационния филм.

Изненадите за най-малките обаче не свършват тук. За повторно Световен Фестивал на Анимационния Филм и Детски кът-Варна провеждат работилница за деца: " Как да си направя анимационен филм ".

Под менторството на студенти от класа на международно известният аниматор и режисьор Анри Кулев и задгранични лектори, децата ще могат да нарисуват и да видят по какъв начин в действително време рисунките им ще оживеят. 

Работилницата ще се организира на 12-ти, 13-ти и 14-ти септември от 18:00 ч. в Морската градина на град Варна, към Езерцето с лодките и всички деца са добре пристигнали! 

Малчуганите ще имат опция да се потопят в анимационното изкуство, да научат по какъв начин се основават обичаните им анимационни филми и ще се допрян до магията на рисуваното кино. Всички направени филмчета ще бъдат излъчени в последния фестивален ден (15 септември) на 15-тия Световен Фестивал на Анимационния Филм, Варна 2019, Фестивален и конгресен център.

Всички материали за работилницата ще бъдат подсигурени от уредниците. Входът е свободен за всички деца, искащи да вземат присъединяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР