По случай 12 август, обявен от ООН за международeн ден

...
По случай 12 август, обявен от ООН за международeн ден
Коментари Харесай

Младежкият дом във Враца спечели награди за достойни постижения

По случай 12 август, разгласен от Организация на обединените нации за международeн ден на младежта, Българската асоциация на работодателите в региона на културата (БАРОК) и Граждански институт, с поддръжката на община Варна, проведоха VII Национална конференция „ Достъп на младежите до просвета: ролята на фестивалите по изкуствата “.
Основната цел на националната конференция е да насърчи национално виновен разговор сред всички в региона на културата за основаване на удобна, насърчаваща и подкрепяща среда за приобщаването на младежите към просвета в България.
По време на конференцията бяха връчени националните годишни награди „ ПроКултура “ за принос към разширението на достъпа на младежите до просвета. През 2019 година за пръв път бъдат оповестени специфични награди в категория „ Фестивал “ в девет области. Редом с изявени културни институти в страната, Младежки дом - Враца взе премията в категория „ Общински културен институт “ за дейната и резултатна активност за разширение на достъпа на младежите до просвета посредством разнообразие от начинания, стратегии, фестивали, конгреси, концерти, рецитали и други
А в раздел фестивали с "Диплом за отличие " е награден Международен юношески сценичен фестивал „ Време “ – Враца. Той има принос и към националния културен календар, като само по рода си събитие за страната, с интернационално присъединяване от 1987 година.
Честито на целия екип и на всички сътрудници, худ. ръководители и участници в креативните обединения!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР