По случай 1 юни – Международния ден на детето, в

...
По случай 1 юни – Международния ден на детето, в
Коментари Харесай

Щури забавления за малчуганите във Варна на 1 юни

 По случай 1 юни – Международния ден на детето, в навечерието на празника Община Варна подарява на най-малките си жители детска шоу-програма " Весели небивалици “, показана от актьорите на спектакъл " Пан “, оповестяват от дирекция " Образование и юношески действия “. Децата ще бъдат зарадвани с игри, песни, танци, фокуси, викторини и лотария с награди, както и с още доста изненади и дарове. Събитието ще се организира на 28 май от 10,30 часа на входа на Морската градина.

Куклената режисура " Да се хванем за ръце " на театрална натрупа " Трик-трак " към Общински детски комплекс ще бъде изпълнена на 29 май от 11 ч. на сцена " Раковина " в Морската градина. След това ще бъдат наградени лауреатите на националния конкурс " ПриказкиТЕ ".

В празничния ден – 1 юни – децата могат да посетят Народна астрономическа обсерватория и планетариум " Николай Коперник “, който е подготвил прожекция " Космическо странствуване " от  10:00 до 11:00 часа и разглеждане на непрекъснатата галерия. Програмата в НАОП ще продължи с Аерокосмическа работилница от 11:00 до 12:00 часа, където най-малките участници ще оцветяват галактически оцветинки и ще рисуват, а по-големите ще сглобяват модели и макети. При ясно време е планувано наблюдаване на Слънцето със безоблачен телескоп от 12:00 до 12:30 часа.

Кариерните консултанти от Център за кариерно насочване – Варна ще гостуват на учениците от СУ " Васил Левски “ в град Вълчи дол на 1 юни. Те са подготвили за учениците от прогимназиален стадий забавни занимания, които ще ги насърчат и приготвят за бъдеща професионална реализация. Дейностите са проведени по план " Подкрепа за триумф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР