По-скоро се търси някакъв начин да се удари черен печат

...
По-скоро се търси някакъв начин да се удари черен печат
Коментари Харесай

Волен Сидеров Каза Тежката Си Дума За Чудовищния Скандал Между Цветанов И Президента Радев!

По-скоро се търси някакъв метод да се удари черен щемпел върху Радев. Предполагам, че това е поради слуховете, че Радев се пробва да прави някаква политическа мощ и евентуално с опасенията от конкуренцията карат господин Цветанов да прави такива внезапни и безапелационни нападки, само че не мисля, че това е потребно сега. Правителство и президент би трябвало да са в синхрон, изключително във външната политика ", сподели Волен Сидеров пред БНР.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ГЕРБ водят координирана офанзива против президента Радев и Българска социалистическа партия.

" Изненадах се след края на КСНС, тъй като вътре и дума не е ставало за излизане на България от Европейски Съюз и НАТО. Нито един от текстовете не навежда на такава мисъл и внезапно извън се приказва това ", сподели Нинова.

Според нея повода за това е боязън от престижа на президента Радев. Второ и неприемане, че те изгубиха една институция: " Те (ГЕРБ) не могат да проумеят, че може да има институция, която не им е послушна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР