По-скоро очаквахме да се случи отказа от страна на „Има

...
По-скоро очаквахме да се случи отказа от страна на „Има
Коментари Харесай

Дилов-син: По-скоро очаквахме да се случи отказа на „Има такъв народ“, но искахме да говорим

По-скоро чакахме да се случи отхвърли от страна на „ ИТН “ да поддържат проектокабинета ни. Но беше значимо да приказваме с тях, с цел да им разбираем някои неща.

Това разяснява претендентът за министър на туризма Любен Дилов–син, откакто партията на Станислав Трифонов отхвърли поканата на ГЕРБ за образуване на кабинет.

„ Едва ли ще се промени нещо в позицията ни, само че искахме да им кажем, че е значимо да има кабинет, може да не е нашият. 160 депутати показаха подготвеност да поддържат кабинет на “Има подобен народ “. Ситуацията, която е в този момент, има потребност от кабинет, има неща, които би трябвало да се свършат. Има ограничения, които би трябвало да ги вземе работещо държавно управление - актуализация на бюджета, както и някои заплащания - директни към междинния бизнес и други. Те не могат да се създадат без настоящ кабинет, не може със длъжностен “, сподели Дилов – наследник.

Той изясни и че е доста значимо министърът на туризма по-скоро да оказва помощ на бранша, като е връзка сред пленарната зала и туризма.

„ Министърът на туризма се занимава с реклама на бранша на открито и поощряване на стиковане на другите ведомства “, добави Дилов.

Според него има късмет да се образува държавно управление, само че в случай че се сетят всички „ защо са изпратени “ в Народното събрание.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР