По скоро е свързан с бизнеса му, но нищо не

...
По скоро е свързан с бизнеса му, но нищо не
Коментари Харесай

Бившият Градски Прокурор Николай Кокинов Преобърна Всичко С Това, Което Разкри За Убийството На Шефа На Лактима!

По скоро е обвързван с бизнеса му, само че нищо не е изключено. По-скоро гадаем, тъй като не знаем нищо за този човек ".

Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният градски прокурор Николай Кокинов във връзка простреляния в София предприемач Петър Христов. Той беше прокурор по времето, когато групата за отвличания на " Наглите " беше арестувана и съдена. Според него е обикновено данните по дело, като това на " Наглите ", да не бъдат разгласявани, с цел да не се пречи на следствието. " Не считам, че информацията към делото е толкоз прясна, че това да предопредели трагичния завършек на този човек ", посочи Кокинов.

Той не пожела да разяснява околните връзки на хората от бандата " Килърите " с убития Петър Христов.

Според Кокинов е допустимо някой с неоправдателна присъда в непоколебим режим да поръча мократа поръчка даже от пандиза. " Никога не е добре за страната, като се стига до такива закононарушения. Обществена загадка е, че в пандизите се употребяват телефони и се прави нерегламентирана връзка ", уточни някогашният градски прокурор. " Но не е отговорен единствено пандизът, отговорните са и първите 7 години. От там потеглят проблемите в обществото.

И двете офанзиви - тази против данъчния чиновници и Петър Христов, са професионално осъществени. Но нямат връзка по сред си. Съмнявам се, че причинителят на разстреля на Христов ще бъде оголен или в случай че бъде открит, ще бъде мъртъв.

За мен това си е класическо поръчково ликвидиране. Обикновено подобен вид закононарушения изчезват, дали в река, море, водоем ", разяснява Кокинов. Той изрази мнение, че управляващите дължат на обществото огромен брифинг, с който да се изясни какво се случва с шесторното ликвидиране и открития мъртъв убиец Росен Ангелов. " Версията, че се е самоубил е доста комфортна за проверяващите. Но има доста неясноти към този случай.

Там нещата се случваха като от Холивуд. Странно е това, че след действието не беше открит незабавно този човек ", усъмни се Кокинов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР